Bedankt voor uw interesse in de sfeerlichten van Candle Concept.

Aanvraag prijs:

Als u graag een prijsofferte heeft, vul dan onderstaand formulier in en verstuur het.
We sturen u binnen de 48uur een prijsofferte.

Een aanvraag doen:

Als u graag een aanvraag doet, vul dan onderstaand formulier in en verstuur het.
We sturen u binnen de 48uur een offerte.
Vul het formulier in, onderteken het aankoopformulier en verstuur het via fax: 0032 3 234 0102.
Uw bestelling wordt dan onmiddellijk verwerkt.
U kan ook een aanvraag doen via e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Veelgestelde vragen:

STAALTJES

We voorzien met plezier staaltjes en krediteren uw bankrekening als de stalen terug zijn. Dit bedrag zal worden afgehouden van uw eerste aankoop.

We kunnen u ook een staal voorzien van onze Candle Concept lichten om te gebruiken bij lampen met én zonder lampenkappen of houders.

De LED-kaarsen zijn volledig opgeladen (herlaadplatform & stekker niet inbegrepen).

Vraag ons het formulier voor de aanvraag van de staaltjes indien u hierover meer wenst te weten te komen of dit wilt proberen. Laat ons de item code van de lamp, de lampenkap of de LED-kaars weten.

 
lampe-autonome-romart.jpgelegancenickel-lampe-autono.jpgb7laiton.jpgphotophore-autonome-romance.jpgneptunen.jpgphotophore-autonome-cobra.jpgnewbistrot-lampe-autonome.jpglampe-autonome-lanterne.jpgpillardn.jpgneptuneb-lampe-autonome.jpglampe-autonome-b7-nickel.jpgelegancel.jpgphotophore-autonome-intime.jpgmlnickel-lampe-autonome.jpgharmonyb.jpgphotophore-autonome-paris.jpgtripod-lampe-autonome.jpgmllaiton-lampe-autonome.jpgvogueabat-lampe-autonome.jpgphotophore-mille.jpgb8l.jpgharmonyn.jpgibiza.jpgphotophore-autonome-london.jpglampe-autonome-b8n.jpgbistroms.jpglampe-autonome-moon.jpgmsnickel-lampe-autonome.jpgpillarl-lampe-autonome.jpg