U herkent het direct: op belangrijke momenten heeft uw gast of klant een leesbril nodig. Voor het lezen van de menukaart in het restaurant, check-in formulier in het hotel of ondertekening van een contract of akte bij u op kantoor. Met de exclusieve Leesbrillenbox heeft u altijd de juiste leesbril voor uw gast en klant onder handbereik.

Een handige service die je ziet, altijd mooie, frisse en op sterkte beschikbare leesbrillen vervaardigd met materialen van hoge kwaliteit. Iedere Leesbrillenbox bevat leesbrillen in vier gangbare sterktes.

Met de Leesbrillenbox presenteert u een mooi product op tafel en verhoogt u uw service in uw bedrijf voor de doelgroep onder uw klanten en gasten. De leesbrillenbox is uitgevoerd in notenhout of hoogglans gelakt, verkrijgbaar in zwart of notenhoutbruin.

Het optionele servicecontract garandeert u dat u nooit meer misgrijpt wanneer er na gebruik een bril ontbreekt. Bestel nu uw Leesbrillenbox.
Exclusief, stijlvol en duurzaam. Meer weten? Vraag het ons!    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 

 

Hoogglans zwart Leesbrillenbox inclusief 4 leesbrillen met verschillende sterkten (1.0, 1.5 , 2.0, 2.5).

 

 

 

€41,30  Excl Btw

€49,97  Incl Btw

Walnotenhouten Leesbrillenbox inclusief 4 leesbrillen met verschillende sterkten (1.0, 1.5 , 2.0, 2.5).

 

€41,30 Excl Btw

€49,97 Incl Btw

   


Microfiber brillenpoetsdoekje merk en logo Leesbrillenbox. Handzaam model en van blijvende kwaliteit

 

€2,95 Excl Btw

€3.57 Incl Btw

     

Driehoeksdisplay “leesbrillen beschikbaar”. Voor op de bar, lobby, leestafel of in spreekkamer als blikvanger van uw Leesbrillenbox service.

 

€4,95 Excl Btw

5,99 Incl Btw

 

 
 
 
 
b7laiton.jpgphotophore-autonome-london.jpgphotophore-autonome-intime.jpgelegancenickel-lampe-autono.jpgbistroms.jpgpillarl-lampe-autonome.jpgnewbistrot-lampe-autonome.jpglampe-autonome-romart.jpgphotophore-autonome-romance.jpglampe-autonome-b7-nickel.jpgvogueabat-lampe-autonome.jpgharmonyb.jpgharmonyn.jpgpillardn.jpgtripod-lampe-autonome.jpgmlnickel-lampe-autonome.jpgphotophore-autonome-paris.jpgibiza.jpglampe-autonome-lanterne.jpglampe-autonome-b8n.jpgphotophore-autonome-cobra.jpgneptuneb-lampe-autonome.jpgb8l.jpgelegancel.jpgmsnickel-lampe-autonome.jpgneptunen.jpgmllaiton-lampe-autonome.jpglampe-autonome-moon.jpgphotophore-mille.jpg