OORSPRONG

 

Candle Concept specialiseert zich in het ontwerpen van draadlozer sfeervolle tafelverlichting voor hotels, restaurants en de horeca.

Het hoofdkantoor bevindt zich in Deurne (Antwerpen), België.Het was de voortrekker van de herlaadbare kaars op batterij voor professioneel gebruik.

Ons concept is: Het besparen van werk en kosten, en het verzekert de veiligheid van de klanten en werknemers.

Candle Concept wordt dagelijks gebruikt in meer dan 600 restaurants over heel Europa. We verkopen en leveren overal in Europa vanuit ons magazijn in België.

We verkiezen om rechtstreeks met onze klanten te werken om op die manier zo snel mogelijk hun aanvragen te verwerken.

 

 

"Bedankt aan al onze klanten voor hun continue steun en vertrouwen.

Het is een plezier om u te kunnen helpen Hotel Martinez Cannes France, Hilton Frankfurt Airport Germany,

Le Lido Paris France, Marriott Beach Ressort Egypt, Tulip Inn Art Hotel Amsterdam Nederaland,

Castel Clara Relais & Chateaux....en elke andere plek die niet is opgelijst....

Ik creëer en ontwerp al vele jaren eettafellampen die elegantie, stijl en kwaliteit uitstralen voor commercieel gebruik.

Voor restaurants zijn voeding & menu's overduidelijk zeer belangrijk, maar waar op uw prioriteitenlijst plaatst u de eettafeldecoratie?

Terwijl voeding & tafeldecoratie geen echte wetenschap is, toont het volgende dat het er niet ver van af ligt.

Virginie Horeczko

 

 

 

 

 

 

photophore-mille.jpgpillarl-lampe-autonome.jpgharmonyb.jpgelegancenickel-lampe-autono.jpgtripod-lampe-autonome.jpglampe-autonome-lanterne.jpgharmonyn.jpgphotophore-autonome-romance.jpgphotophore-autonome-cobra.jpgibiza.jpgmllaiton-lampe-autonome.jpgneptunen.jpglampe-autonome-romart.jpglampe-autonome-b7-nickel.jpgphotophore-autonome-paris.jpgb8l.jpgphotophore-autonome-intime.jpgmlnickel-lampe-autonome.jpgbistroms.jpgelegancel.jpgneptuneb-lampe-autonome.jpgphotophore-autonome-london.jpgvogueabat-lampe-autonome.jpgnewbistrot-lampe-autonome.jpglampe-autonome-moon.jpgmsnickel-lampe-autonome.jpglampe-autonome-b8n.jpgb7laiton.jpgpillardn.jpg